Nem dőlünk be a fizetett hirdetésben áradó hazugságnak.

Nem. Nem fogjuk a határkerítést lebontani.
Nem. Nem fogjuk fizetőssé tenni az egészségügyet.

A határkerítés megmarad. Az egészségügyi rendszert átalakítjuk és a NER alatt kiépült párhuzamos ellátási rendszert felülvizsgáljuk, hogy mindenki a lehető leggyorsabban és lakóhelyéhez legközelebb gyógyulhasson. Egy 21. századi korszerű egészségügyet hozzunk létre, ahol a magán egészségügy nem helyettesítő, hanem kiegészítő/választható szolgáltatásként támogatja a 12 év alatt lezüllesztett állami egészségügyet. Az elmúlt 12 évben a NER oligarchái közül sokaknak volt jól fizető üzlet az egészségügy – tönkre is tették. Nekünk kell majd rendbe hoznunk, aminek feltétele az önálló egészségügyi minisztérium felállítása és az egészségügyi dolgozók szolgálati jogviszonyának visszavonása, béremelés.
A betegellátás nem kiváltság – alapjog.

“Aki keresztény, nem terjeszthet hamis híreket, nem alkalmazhat karaktergyilkosságot, nem terjeszthet gyűlöletet a médiumokon keresztül ….” Ferenc pápa
Én ehhez tartom magam. Elvárom az ellenfelemtől is.
Az ilyen típusú ellenzéket szapuló hazug posztok célja a gyűlöletkeltés. Ez nem kritika. Szerintem a kampány egyéni teljesítményen, kreativitáson alapuló víziófeltárás kell legyen.
Ezt a színvonaltalan mocskolódást nem tekintem kampány részének és a jövőben nem reagálok rá.

Nem dőlünk be a fizetett hirdetésben áradó hazugságnak.

Pin It on Pinterest