Most betekinthetsz a kampány kulisszái mögé!

Hogy értsétek miben élek 1 éve, mesélek nektek.

Nézzük a most aktuális aláírásgyűjtést!

Ha látsz egy pultot kitelepülve a városközpontban, 1-2 önkéntessel, tudnod kell, hogy az a jelenlét nem csupán arról az 1-2 óráról szól. Ilyenkor a háttérben egész gépezet mozog: “valakinek” meg kell szervezni az egész folyamatot, kezdéstől-zárásig. A kivonuló párttaggal/önkéntessel kell egyeztetni a napot/órát, amit vállal. Te ennyit látsz a megvalósulásból, de, közben intézni kell az eseményhez tartozó posztot; plakátot; rendőrségi bejelentést; önkormányzat felé jelzés, ha kell; legyen pult+ pultmatrica; nyomdai feladatok; egyikőnknek felvenni az ajánlóíveket a központból; szétosztani arányosan; majd visszarögzíteni végül lejelenteni…. és mindezt egyszerre akár 3-4 településen. És ez most csupán az aláírásgyűjtés…

A felmerülő problémákat kezelni kell, mert az mindig akad. Például decemberben a szibériai hideg miatt volt, hogy pár pultozást hamarabb abba kellett hagyni, annyira hideg volt. Önkénteseink megfagytak az utcán és hamarabb zártak. Tudom, volt olyan, aki a zárás után érkezett, sajnáljuk. Ha ilyenkor nem felháborodsz, hanem kérdezel, az jól esik. Mind szabadidőnkből áldozunk, ez nem egy fizetett szolgáltatás. Gyere, segíts és flottabbul fog menni!

Szóval ez csupán a felszín egy szelete, a háttérben visszük a kampány összes többi elemét. Megállás nélkül.

– Kérdőív:
Az én ajándékom a választókerületnek. Nem kötelező kampányelem, de nekem fontos. A mélyebb szintű kötődés feltétele az alapos, szakmai kampány. Töltsd ki, ha még nem tetted: https://joszaiteodora.hu/kerdoiv/
– Szóróanyag, újság:
Folyamatos tartalomgyártás, terjesztés, számlázás, egyeztetés, visszajelzések kezelése – ellenőrzés, stb.
– Fókuszcsoportos egyeztetések:
Településenként 10-20 fős szakmai fórum, ahol a programalkotása a közösség (ti, az érintettek) bevonásával készül. Január végén indul. Így hosszabb és keményebb a szakmai út, de hosszú távon eredményes. Meg kell értenetek, hogy nem önmagamat kívánom képviselni, hanem ami számotokra fontos. Ennek felületeit kitalálni, tartalommal felkészülni, leszervezni, a meghívottakkal egyeztetni, levezetni, összegezni, felétek dokumentálni – számtalan munkafázis.
– Találkozások:
A 3 hónap menetrendjét felépíteni, lejelenteni, a plakátokat, posztokat összerakni, nyomdával, technikai szakemberekkel folyamatokat egyeztetni, majd a végén fotódokumentációval zárni.
– Kártyanaptáram…
Sosem gondoltam, hogy ez lesz sokatoknak a legfontosabb. November óta kerestek, hogy legyen pénztárcába való Teodórás-kártyanaptár. LETT. És viszitek 10-esével!!! Megszerettem, pedig nehezen szoktam meg önmagamat így viszontlátni. Ilyen ez. Értetek vállalom.
– Kopogtatunk. Folyamatosan…
Ez talán a legfontosabb háttérmunkánk. Elmenni hozzátok közvetlenül. A türelmeteket kérem. Kérek mindenkit, a kopogtató önkéntest fogadjátok nyitottsággal, megértéssel. A Fidesz Kubatov-listájával kell felvennünk a harcot úgy, hogy mi tisztességesen játszunk, a hatályos jogszabályok maximális betartásával.
– Aktuális havi teendők: most adományosztás
– Mozgalomszervezés, fotózás háttere
– Facebook – poszt, arculat reakció
– Weboldal szerkesztés – cikk írás
– Országos egyeztetések
– Bázisépítés
– Kreatív feladatok
– stb. stb. stb.

Igen, lassan 1 éve nem pihenek, mert hiszek a befektetett munka erejében. Karácsonykor például a beérkezett több mint 1.000 kérdőívet olvasgattam a fa mellett. Örömmel tettem, mert látom, hogy van értelme – értékelitek, hogy ÉRTETEK DOLGOZOM. De nem tudnám csinálni, ha nem áradna felém a figyelmes visszajelzés és értő támogatás. Sokat jelent. Köszönöm.

Zárásképpen: Személyeskedés kizárásával – szakmai alapú, gyűlöletmentes, tisztességes kampányban szeretnék győzelmet aratni áprilisban.
Megköszönöm, ha tiszteletben tartod erőfeszítéseimet és az élhető közös jövőnkért vállalt áldozatomat, tiszta szándékaimat. Amennyiben megtetszett ez a csapat, csatlakozz hozzánk: befogadó, pozitív közeg – sportszerűen versenyző, erős, céltudatos politikusokkal.

Most betekinthetsz a kampány kulisszái mögé!

Pin It on Pinterest