Kampánybeszámoló – 2021. november

November van. Mögöttem a januárban indított 1,5 éves kampányom első 10 hónapja, aminek minden perce, aggodalma, csodája megérte és nem csupán a végeredmény okán.

November van. Előttem a most induló 6 hónapos kampány, aminek minden percét, feladatát, kihívását várom és nem csupán a végső győzelem esélye okán.

Tudnotok kell, hogy már összeállt bennem a konkrét stratégia, ami meghatározza az előttünk álló időszak feladatainak ütemezését, intenzitását – tudom mit szeretnék elérni és hová kell eljutnom szakmailag, hogy 2022. áprilisában egyértelmű ajánlat legyen személyem egy határozott képviseletre a választókerület lakossága számára.

Feladataim motiválnak, megerősítenek céljaim felé vezető úton, az új kihívások pedig kreatívvá tesznek.
Három fontos területen dolgozom most:
– veszteségek feldolgozása (sebgyógyítás);
– konszolidálás;
– szakmai építkezés.

1. Az előválasztás során féligazságokon, vádaskodáson alapuló gyűlöletbeszéd áramlott szét az online térben nálunk is, ami megdöbbentette addig pozitív közösségünket. A negatív folyamatok gondolkodásra, majd cselekvésre ösztönöztek minket és útjára indítottuk a közbeszéd és közhangulat tisztulását támogató mozgalmunkat. (nevünk közben változott, mert több hasonló kezdeményezés is indult egyszerre) Mi, akik Pest8evk-ban levezényeltük az előválasztást, hetekig dolgoztunk becsülettel, és nem számítottunk alaptalan támadásokra – így maradt a csapatban tüske, aminek gyógyulnia kell. A mozgalmunkkal szeretném egy egyértelmű és pozitív üzenettel levezetni, gyógyítani az előválasztás során keletkezett sebeket, és értelmet adni annak hogy a korrektség talaján állva dolgozzunk tovább. Mozgalmunk:

TISZTA szándék MOZGALOM

Csatlakozz! Folyamatosan indítjuk be a projektet és várjuk a csatlakozókat fotózásainkon. Részletek itt!

2. Az előválasztás lezárt egy korszakot – a pártok közötti versengés korszakát-, és nyílt egy új: a 2022-es kormányváltásért vállalt közös munka időszaka. Az állva maradt jelöltek (egyéni és miniszterelnök) lettek a választókerületekben az ellenzék politikai vezetői, akik meghatározzák az irányokat és viszik vállukon ennek terhét. Ennek tudatában (új politikai belépőként) a napokban bemutatkozom a választókerület polgármestereinek – pártok képviselőivel, civil szervezetekkel, egyesületi vezetőkkel egyeztetek. A hatékony képviselet előfeltétele ez, egyben társadalmi norma is. Egy igazi politikus kezet nyújt és hidat épít – mindazok felé, akik erre nyitottak.
Keressetek bátran! A legkisebb közösségbe is szívesen megyek.

3. Az egyik legfontosabb háttérmunka is javában zajlik: dolgozunk a választókerületi programon. Az eddig összeállított és bemutatott program mentén fogom a lakosság széles körű bevonásával rögzíteni azt az anyagot, amivel 2022 áprilisában győzni tudok. Még az idén készülök kérdőívvel és településenként fókuszcsoportos egyeztetésekkel – ahová majd szeretettel várom azon lokálpatriótákat, akik szeretnének velem dolgozni áprilisig.
Saját helyzetértékelésen alapuló települési problématérképeink váza lényegében elkészült – ezeket vitatnánk meg szűk körben.
Keress, ha érdekel a településed és szeretnéd új szemlélettel megközelíteni a problémákat, hogy valós megoldásokat rögzíthessünk! Együtt.

4. Előkészítés alatt van egy új választókerületi közösségi portál, ahol az én üzeneteimen túl, a teljes választókerülettel kapcsolatos napi aktualitásokkal is jövünk majd. Részletek hamarosan!

Láthatjátok, hogy vannak terveim; az eddigi kampányom erős szakmai alap, így van mire építkeznem és pontosan tudom, mi kell ahhoz, hogy 2022 áprilisában kormányt váltsunk: dolgozni, lakossággal kapcsolatban maradni és közös utat járni. Sajátos hangsúllyal, lágyabb attitűddel, de egyértelmű céllal: kormányváltás.

Kampánybeszámoló – 2021. november

Pin It on Pinterest