Beszélgessünk az előválasztásról! – 32. Kendernay János az előválasztás eredményét értékelte

Örömmel gratulálok a PEST8 evk előválasztási győztesének.
Jószai Teodóra nemcsak emberileg és politikailag volt kiváló jelölt, hanem a legtisztességesebb versenytárs is volt. Ugyan nekem nem adatott meg a versenypályán végig mennem, de visszaléptetésem után is közel nyomon követtem a munkáját. Számomra ő a jelképe annak, hogy az előválasztás nem a pártlógók levadászásáról és összehalászásáról kellett, hogy szóljon, hanem a kvalitásokról. És az erő ez utóbbiban van.

Teodóra tiszta, tehetséges és most már sikeres politikus is. Nincs szüksége magyarázkodásra, nincs igénye mások becstelen támadására. Megmutatta, hogyan kell egy versenybe tisztán beszállni, és ebből tisztán győzedelmesen kikerülni. Mércét állított mindenkinek helyben, de talán a választókerületen kívül is sokan felfigyeltek, felfigyelnek a teljesítményére.

Meggyőződésem, hogy jövő tavasszal vele sikerül leváltanunk a Fidesz helyi emberét és ezzel egy nagyon fontos lépést tehetünk a NER leváltása érdekében, és egy jó kormányzással valóban rendszerváltást hajthatunk végre valamennyiünk érdekében.

Minden tudásommal, képességemmel és erőmmel azon leszek, hogy Pest 08 országgyűlési képviselőjét 2022 tavaszától Jószai Teodórának hívják.

Kendernay János

Beszélgessünk az előválasztásról! – 32. Kendernay János az előválasztás eredményét értékelte

Pin It on Pinterest